Web Analytics Made Easy - Statcounter

امروز چهارشنبه (۲۴ دی ماه) بازار سرمایه مانند روزهای گذشته با افزایش عرضه و منفی در بیشتر نمادها آغاز به کار کرد.

برترین صفوف تقاضا و عرضه در بورس و فرابورس در ۵دقیقه ابتدایی پیش گشایش

افت تقاضا در آخرین روز کاری بورس هم ادامه دارد. شاهد شروعی پرعرضه در عمده نماد‌های بزرگ و کوچک هستیم.

شستا مثبت آغاز به کار کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وسپهر صف خرید شد.

در گروه بانکی‌ها وتجارت در قیمت ۲۷۲ تومان دنبال می‌شود. وبملت در قیمت ۳۹۸ تومان داد و ستد می‌شود و افت ۳ درصد دارد.

در گروه فلزی‌ها فولاد و فملی افت ۳ درصد دارند.

در خودرویی هاخودرو صف فروش ۱۰۰ میلیون دارد و خساپا در قیمت ۲۰۴ تومان صف فروش ۱۰۴ میلیون سهمی دارد.

افت ۱۷هزار واحدی نماگر بورس در ۱۰دقیقه آغازین معاملات امروز

شاخص کل بورس تهران در ساعت ۹:۱۰ در ارتفاع یک میلیون و ۲۴۳هزار واحد قرار گرفته است.

نماد‌های شستا، های وب و چکاپا بیش‌ترین تأثیر مثبت و نماد‌های فملی، فولاد و #فارس بیشترین اثر منفی را بر روند حرکت شاخص گذاشته‌اند.

در گروه فرآورده‌های نفتی، صف فروش شپنا در حال جمع آوری است. شتران در قیمت ۸۱۵ تومان قرار گرفت.

صف فروش خساپا بطور کامل جمع شد و حجم معامله در این دقایق بیش از ۲۹۳ میلیون سهم است.

شستا با خبر تجدید ارزیابی زیر مجموعه هایش امروز متعادل و در قیمت صفر تابلو با نوسان مثبت دنبال می‌شود.

صف فروش خودرو هم جمع شد.

صف فروش شپنا هم جمع شد.

در ساعت ۹:۳۰ مجددا افزایش عرضه اکثر نماد‌ها دیده می‌شود.

اخابر با افزایش تقاضا مثبت شده است.

در ساعت ۹ و ۳۰دقیقه شاخص کل بورس پس از افت ۲۶هزار و ۲۴۴واحدی (۲درصد) در ارتفاع یک میلیون و ۲۳۴هزار واحد قرار گرفت و همچنین شاخص کل هم‌وزن با کاهش ۱.۱درصدی مواجه شد.

آخرین قیمت ۷۰نماد حداقل سه درصد نسبت به قیمت روز قبل آن‌ها افزایش یافته و ۳۷۱نماد با کاهش بیش از سه درصدی قیمت همراه بوده‌اند.

نماد‌های شستا، خودرو و شپنا در گروه پرتراکنش‌ترین‌های بورس و نماد‌های وسپهر، چخزر و سپیدار در گروه پرتراکنش‌ترین‌های فرابورس قرار گرفتند.

ارزش کل معاملات خرد بورس و فرابورس نیز در مجموع به حدود چهار هزار و ۱۱۰میلیارد تومان رسید و حقیقی‌ها تا ساعت مورد اشاره رقمی در حدود ۸۷۰میلیارد تومان نقدینگی از بازار خارج کردند.

در ساعت ۹ و ۳۰دقیقه جمع صف‌های خرید حدود هزار و ۱۳۰میلیارد تومان و ارزش کل صف‌های فروش سه هزار و ۷۰۰میلیارد تومان بوده است، بدین ترتیب خالص سفارشات فروشی که در سیستم معاملات ثبت شده به دو هزار و ۵۷۰میلیارد تومان می‌رسد.

تا این ساعت بیشترین عرضه در صفوف فروش وتوصا، کدما و شتوکا به چشم می‌خورد به طوری که فقط برای سهام گروه سرمایه‌گذاری توسعه صنعتی ایران ۱۵۰میلیارد تومان سفارش فروش وجود دارد. بیشترین تقاضا نیز در صفوف خرید سپیدار، چخزر و رافزا در نوبت انتظار است.

ارزش ۱۰صف خرید برتر بورس و فرابورس در مجموع ۷۵۰میلیارد تومان (۶۷درصد کل) و ۱۰صف فروش برتر هزار و ۹۰میلیارد تومان (۳۰درصد کل) می‌شود، همچنین حجم صف‌های خرید در ۲۲نماد و حجم صف‌های فروش در ۹۸نماد بیش از ۱۰میلیارد تومان بوده است. گفتنی است حجم صف سپیدار سیستم آسیا به ۳۲درصد کل تعداد سهام آن می‌رسد.

 «سرمایه‌گذاری‌ها» کم اقبال‌ترین صنعت امروز با خالص سفارش فروش ۳۳۰میلیارد تومان است و پس از آن گروه «هتل و رستوران» قرار دارد که برآیند سفارشات فروش آن ۳۱۰میلیارد تومان می‌شود، از سویی دیگر گروه «رایانه و فعالیت‌های وابسته به آن» با تقاضای خرید ۳۲۰میلیارد تومانی همراه است.

حدود ۲۸درصد از چهار هزار و ۸۳۰میلیارد تومانی که در صف خرید یا فروش قرار گرفته‌اند را تشکیل می‌دهد. در مجموع سه هزار و ۹۹۰میلیارد تومان سهام خرید و فروش شده که نسبت صف‌ها به آن ۱۲۱درصد است و با فرض معامله کامل صف‌ها ارزش معاملات به هشت هزار و ۸۲۰میلیارد تومان خواهد رسید.

در ساعت ۱۰:۰۰ شستا صف خرید شد. صبا و تاپیکو مثبت شدند.

افزایش تقاضا شپنا و خودرو را به صفر تابلو رساند.

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: افزایش عرضه بورس بورس افزایش تقاضا صف های خرید و فروش سهام ساعت ۹ نماد ها صف خرید صف فروش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۶۹۲۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طعنه سنگین حسن روحانی به ابراهیم رئیسی و کاندیدای پوششی او در انتخابات ۱۴۰۰ /مگر نگفتید این‌ها بلد نیستند بورس را اداره کنند، ما می‌آییم اداره می‌کنیم

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، در هنگام برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰، یکی از پرتکرارترین شعار ابراهیم رئیسی و یاران او که امروز در دولت سیزدهم حضور دارند، حل مشکلات بورس بود. چنانچه امیرحسین قاضی‌زاده، کاندیدای پوششی رئیسی گفته بود: « مشکل بورس را سه روزه می‌شود حل کرد و این موضوع دستور حکومتی و دستور رئیس‌جمهور را می‌خواهد.»

ابراهیم رئیسی هم در ۲۵ خرداد ۱۴۰۰، با حضور در تالار بورس اوراق بهادار سعادت‌آباد تهران، تاکید کرده بود که؛ «همه تلاش ما این است که مشکلات مردم حل شود و امید و اعتماد به جامعه برگردد و این هم با حرف نمی‌شود؛ باید سازوکارها را دنبال کنیم.»

با این با گذشت بیش از دو سال و چندماه از روی کار آمدن دولت سیزدهم، نه تنها مشکلات بورس حل نشد که وضعیت اقتصادی روز به روز بدتر شده و بالا رفتن قیمت دلار و سکه مردم را نگران کرده است. در همین راستا، حجت‌الاسلام‌ و المسلمین حسن روحانی در جلسه دوره‌ای خود با وزیران و معاونان رئیس‌جمهور در دولت‌های یازدهم و دوازدهم، با یادآوری وعده‌های مسئولان فعلی به مردم برای حل مشکلات اقتصادی و مقابله با فساد و راه‌اندازی سریع همه کارگاه‌های تعطیل‌شده اظهار داشت: امروز حتماً آن شرایط ویژه وجود ندارد؛ شرایط فروش نفت هم خیلی فرق کرده است. آن‌ها مدعی بودند همه با هم و یکدست هستند، به همدیگر کمک می‌کنند تا مشکلات حل شود. گفتند این‌ها بلد نیستند بورس را اداره کنند، ما می‌آییم اداره می‌کنیم.

وی گفت: «در این ۳۰ ماه دولت سیزدهم، ارزش بورس ۴۶ میلیارد دلار تنزل پیدا کرده درحالیکه در ۳۰ ماهه اول دولت یازدهم، ۸٫۵ میلیارد دلار رشد داشت. در ۳۲ ماه دولت یازدهم، قیمت سکه ۱۱ درصد تنزل کرد، نرخ دلار هم در طول ۳ سال اول دولت یازدهم فقط ۹٫۸ درصد افزایش پیدا کرد. در سه سال اول دولت یازدهم رشد پایه پولی ۵۲ درصد بود اما در این ۳۰ ماه اخیر، ۱۰۰ درصد شده است. تورم ۴۳ درصدی در مرداد ۹۲، در انتهای سال ۹۴ به ۸ درصد رسید و تا فصل اول سال ۹۷ هم تک‌رقمی ماند. بدانید که در تاریخ ایران فقط یک بار تورم ۴۰ درصدی در سه سال پشت سر هم را تجربه کردیم؛ آن هم زمان جنگ جهانی دوم از سال ۱۳۲۰ تا ۱۳۲۲ بود. شاید سال‌هایی تورم ۴۰ تا ۴۹ درصد هم تجربه کردیم اما اینکه سه سال متوالی از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۲ تورم بالای ۴۰ درصدی باشد را هرگز در ۸۰ سال اخیر تجربه نکرده بودیم.»

۲۷۲۱۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902227

دیگر خبرها

  • افت بیش از ۵ هزار واحدی شاخص بورس +نقشه
  • معامله ۲۷۰ میلیاردی سهام در بورس آذربایجان غربی
  • سپیدار بهترین عملکرد فروش
  • گزارش بورس امروز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳
  • نیروگاهها، فروش برق خود را به هفته پایانی هر ماه موکول نکنند
  • آینده بورس در چند پرده
  • پیش‌بینی بورس در هفته سوم اردیبهشت ۱۴۰۳/ پیشتازی فولادی‌ها و پالایشی‌ها در این هفته
  • سفارش‌های حمایتی بازارساز با نزدیک شدن شاخص کل بورس به نقاط خاص
  • در تهران دیگر به ریال و تومان خانه نمی‌فروشند | بیت‌کوین بده خانه بخر! | رونمایی از پدیده عجیب خرید و فروش مسکن در تهران + جزئیات
  • طعنه سنگین حسن روحانی به ابراهیم رئیسی و کاندیدای پوششی او در انتخابات ۱۴۰۰ /مگر نگفتید این‌ها بلد نیستند بورس را اداره کنند، ما می‌آییم اداره می‌کنیم